ДРЖАВЕН ИНСПЕКТОРАТ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО И УРБАНИЗАМКОРИСНИ ЛИНКОВИ
ДИРЕКТОР

 

 

 

 

 

Локман Љимани Директор на Државниот инспекторат за градежништво и урбанизам на Република Северна Македонија

 

 Локман Љимани CV

 

 

 ПРИЈАВИ НЕПРАВИЛНОСТИ
02 3226183
Регистри
За Нас
Јавни набавки
Инспекциски служби
ТЕКОВНИ ИНФОРМАЦИИ / НАСТАНИ
Find us