Известувања/Соопштенија

МТСП Прогласена портокалова фаза

By Соопштенија
По прогласувањето на портокалова фаза на територијата на цела држава до 14 август годинава, поради топлотен бран, Министерството за труд и социјална политика ги повикува правните субјекти да ги почитуваат...
Прочитај повеќе