ПРИЈАВИ НЕПРАВИЛНОСТИ 02 3226183

Најнови објави

Јавен Оглас 377/2021

| Огласи | No Comments
Јавен оглас 377/2021 Државен инспекторат за градежништво и урбанизам

ЈАВЕН ПОВИК БРОЈ 1

| Јавен Повик | No Comments
Извадок од Службен весник бр.111 Превземете ги следните документи: ЈАВЕН ПОВИК инструкции ЈАВЕН ПОВИК

Извадок од нацрт записник од петнаесетта седница од Влада на Република Северна македонија одржана на 10 март 2020

| Соопштенија | No Comments
Извадок од нацрт записник од петнаесетта седница од Влада на Република Северна македонија одржана на 10 март 2020