Skip to main content
 

Добредојдовте

Државен инспекторат за градежништво и урбанизам

 

Нашата Мисија

Дигу - Организација, Систематизација и Органограм

 

Пријави Неправилности

Поднесете онлајн претставка до
Државен Инспекторат за Градежништво и Урбанизам

Соопштенија
јули 12, 2023

Од утре до недела портокалова фаза во цела држава-се препорачува ослободување од работа на најранливите категории население

Министерството за труд и социјална политика ги повикува работодавачите, негователите и воспитувачите во градинките, вработените во Центрите за социјална работа, во Црвениот крст да ги почитуваат препораките од Министерството за…
Соопштенија
август 17, 2022

Од 70-тата седница: Поради топлотниот бран препораки за ослободување од работните обврски на бремените жени и лицата на возраст над 60 години, децата во градинките да немаат физички активности од 11:00 до 17:00 часот

Владата на Република Северна Македонија, денеска, преку видеоконференциска интернет комуникација ја одржа 70-та седница на која, беа донесени препораките за намалување на ризиците од високи температури, во времетраење од два…
Огласи
мај 13, 2022

ОБЈАВА бр.01/2022

Државниот инспекторат за градежништво и урбанизам отопчна постапка и направи проценка на три (3)стари и неупотребливи возила, и согласно Проценката V CB/EL 121/21 од 01.03.2022 година извршена од Бирото за…

Линкови