Skip to main content

Одделение за нормативно правни, општи и административни работи

РАКОВОДИТЕЛ НА ОДДЕЛЕНИЕ

Наташа Гребенарова Теофиловска
Раководител
Тел: 023226-183
natasha.grebenarova@digu.gov.mk

Бурхан Халими
Помлад соработник
Тел: 023226-183

Светлана Слезенковска
Помлад соработник
Тел: 023226-183
svetlana.slezenkovska@digu.gov.mk

Владо Карапетров
Самостоен референт
Тел: 023226-183 лок. 105
vlade.karapetrov@digu.gov.mk

Велимир Пановски
Помлад Референт
Тел: 023226-183 лок. 105
velimir.panovski@digu.gov.mk

Заим Лесковица
Помлад соработник

Административни службеници во пензија

ИмеПрезимеВид на инспекторЗвањеДатум на пензионирање
Димитар ГаќевСоветник за управно правни работиСоветник за управно правни работи12.02.2022