Skip to main content
Одлуки

Одлука за Интерен оглас број 05/2019

By ноември 27, 2019јуни 3rd, 2020No Comments

ОДЛУКА ЗА ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 05/2019 за унапредување на административни слушбеници во Државниот Инспекторат за Градежништво и Урбанизам