Skip to main content
Соопштенија

Средба со г-дин Дарко Јухиќ

By септември 7, 2017јуни 3rd, 2020No Comments

На 15.09.2017 година ќе се одржи средба помеѓу Директорот Борјанчо Мицевски со г-дин Дарко Јухиќ – Хрватска во Комора на овластени архитекти и овластени инжинери на Македонија.